• Wanneer vind je me waar?

Reguliere Yogalessen in Amsterdam

Sinds november 2019 ben ik mijn droom om een lange fietsreis te maken aan het verwezenlijken. Ik fiets met DreamCycle naar India. Wil je ons volgen of de stichting voor kinderen met kanker sponsoren? Kijk dan op www.dreamcycle.nl.

Voor mijn vertrek gaf ik naast Yogalessen in het bedrijfsleven ook les op de volgende fijne plekken in Amsterdam:

Reyn voor lichaam en geest

De Tempel.Amsterdam

Natural High Yoga

In de lente en zomer organiseer ook pop-up buitenlessen – als je op de hoogte wilt blijven, laat me dat dan weten!

Sinds eind 2018 heb ik een pop-up studio en sinds maart 2019 is dit een initiatief samen met Noëlle Sterk: De Tempel.Amsterdam. Noëlle runt de Tempel nu zelfstandig in verband met mijn fietsreis. Een plek voor inspiratie, liefdevolle ontmoeting, muziek, Yoga, ademen, zijn. Naast Yogalessen, Kirtan en Bhagavad Gita cursussen, is er een prachtige bezielde programmering.  Via de Facebookpagina kun je op de hoogte blijven van het programma. 

Naast het boven genoemde focus ik me gedurende de week op het geven van Yogalessen, energisers en workshops bij bedrijven, op festivals en retreats en geef ik privéles (individueel of kleine groepen) op locatie, bij mensen thuis of in de Tempel.

Een workshop of energiser gebaseerd op Yogahoudingen, ademhaling en meditatie (in beweging) is uitermate geschikt als break voor een normale werkdag, een strategiedag of als teamuitje met collega’s!

Als je interesse hebt in meer info over de mogelijkheden neem dan contact met me op.

Retreats en Workshops

Great memories last a lifetime
(deze evenementen zijn al geweest)

Love is the answer: the Bhakti Groove

We are a bunch of contemporary Bhakti Yogis that love to share our Love with you..

“Bhakti gaat over Liefde.
Zet Liefde in het centrum van jouw universum en maak jezelf
daar dienstbaar aan.” ~ Noëlle Sterk

We organiseren 1x in de maand een Kirtan & Prasad en je bent welkom! Je maakt dan iets lekkers klaar, uit Liefde om te delen (Prasad). We eten, verbinden, zingen spelen gitaar, harmonium, mridanga, tabla, cajon, rainmakers, shake-eggs en van alles waar ritme uit komt. Als je zelf ook iets moois speelt, laat het ons weten en neem je instrument mee.

Voor overige workshops en events van de Bhakti Groove,
kijk op de website van The Bhaktigroove of in mijn agenda

© B-conscious