Shine Brightly Weekend Retreat Zeeland

1-3 november 2019
Finca Vrij, Zeeland

Ben je toe aan een weekend ontspannen en opladen?
Verlang je ernaar om afstand van je dagelijkse leven te nemen om in verbinding met jezelf te komen: uit je hoofd, in je hart en je lijf?
 
Speciaal voor jou en andere, gelijkgestemde vrouwen organiseren we dit Shine Brightly weekend retreat in Zeeland: in een andere omgeving en toch dichtbij huis. Een plek waar jij de ruimte hebt om helemaal jezelf te zijn. Je zult na dit weekend als herboren en met die ‘special glow’ weer naar huis vertrekken.
 
Je verblijft twee nachten op een fijne, nieuwe en bijzondere locatie in Zeeland met comfortabele tweepersoons appartementen, lichte en ruimtelijke workshopruimte en de woonkeuken ‘de Kas’, waar heerlijk gezonde maaltijden en snacks worden verzorgt. Deze ruimtes worden omringd door een prachtige tuin van 5500 m2 en het strand is op loopafstand.
 
Dit weekend gaat over ont-moeting: We nodigen je uit het ‘moeten’ en de verschillende rollen die je in het dagelijks leven hebt even helemaal los te laten. Met onder andere Yoga, meditatie en dans zak je langzaam van je hoofd in je lijf en je hart. Van daaruit kun je dieper ontspannen en kom je dichterbij jezelf.
 
De eerste middag en avond krijg je de gelegenheid om in alle rust te arriveren op deze nieuwe plek en in de groep. We creëren een warme en veilige setting, die dient als bedding voor dit weekend. Je wordt uitgenodigd iedere dag in stilte te starten met Yoga en meditatie. Na de Yoga schuif je aan bij een heerlijk ontbijt. Daarna nemen we je mee in een gevarieerd dagprogramma, waarin je helemaal tot jezelf kunt komen.
 
Weekend retreat inclusief:
➳ Twee overnachtingen in comfortabele en sfeervolle appartementen met eigen voorzieningen (o.a. toilet, badkamer en keuken), opgemaakte bedden, handdoeken.
➳ Volledig verzorgde heerlijke vegetarische maaltijden, snacks en drinken.
➳ Een uitgebreid en gevarieerd programma met als doel jou volledig te laten ontspannen, opladen en stralen!
➳ Een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Liefdevol Leven – Leef het leven dat je écht wilt!’ van Sacha Entius.
 
Data:
Vrijdag 1 tot en met zondag 3 november 2019
 
Tijdsindeling:
Aankomst vrijdag vanaf 14.00 uur, start van het programma is om 16.00 uur.
We ronden op zondag om 17.00 uur het weekend gezamenlijk af.
 
Sacha Entius en Blanca Wennekes hosten en faciliteren dit weekend retreat. Ze hebben allebei een brede achtergrond in zowel het bedrijfsleven als in lichaamswerk en coaching. Sacha is auteur van het boek ‘Liefdevol Leven – Leef het leven dat je écht wilt!’
 
Investering
➳ Super early bird (bij aanbetaling voor 1 juli 2019) €397
➳ Early bird (bij aanbetaling voor 1 september 2019) €447
➳ Regular bird (bij aanbetaling na 1 september 2019) €497
 
Informatie en aanmelding
Stuur een mail naar info@shinebrightly.nl