Shine Brightly Weekend retreat 2018

22 – 25 juni 2018
Het lichthuis, Zandvoort

Heb jij ook zo’n behoefte aan….
… tijd voor jezelf?
… een paar dagen waarin je even helemaal mag ontspannen, opladen en tot jezelf komen?
… tijd doorbrengen met een kleine groep like-minded vrouwen met ook voldoende me-time?
… jezelf de hele dag onder te dompelen met onder andere dans, yoga, meditatie en adem?
… heerlijk verzorgd te worden met heerlijke en voedende maaltijden?
… verblijven op een prachtige plek in een comfortabel appartement met eigen sauna?

Dan is dit Shine Brightly weekend echt iets voor jou! Een retreat om even helemaal jezelf te zijn, in contact te komen met je inner shine! Dichtbij huis en toch even in een heerlijke, andere omgeving, waarin wij voor jou een fijne setting creëren…

Je verblijft 3 nachten in een prachtig, comfortabel en luxe appartement in een verbouwde kerk in Zandvoort met een fijne tuin, prachtige sauna, prettige, lichte workshop ruimte en een gezellige woonkeuken waar heerlijk gezonde maaltijden en snacks worden verzorgt voor ons door onze eigen getalenteerde kitchen goddess.

Heb je zin om met ons mee te gaan? Klik dan hier om ons een bericht te sturen of geef via het Facebookevent (klik hier) aan dat je graag meewilt. 

Lees hieronder meer over dit weekend:

Dit weekend staat helemaal in het teken van ont-moeting: We ontmoeten onszelf in verbinding met elkaar en we laten het moeten en de rollen die we in het dagelijks leven vervullen lekker even los. Gewoon even een paar dagen “zijn”. That’s it! We zijn tenslotte human-beings en geen human-doings, alleen in het dagelijks leven raken we dat soms een beetje kwijt along the way… Hier inspireren we elkaar om die ervaring weer terug te vinden en vast te houden, ook als we maandag allemaal weer naar ons normale leven terugkeren.

Met yoga, meditatie, dans en beweging kom je meer en meer in liefdevol contact met jouw lichaam. Door het afpellen van de laagjes die ons soms weghouden van die verbinding, kom je weer helemaal in contact met jouw inner spark!

De ochtenden beginnen we in stilte, om je even helemaal met jezelf te laten zijn. Om even niet te hoeven socializen, kletsen, etc. Kijken wat de stilte je brengen kan. Na het ontbijt verbreken we de stilte en nodigen we je uit om vanuit de ontmoeting met elkaar in diepere verbinding te komen met jezelf. We doen dit door middel van allerlei oefeningen, waarin je soms individueel werkt en soms samen met z’n tweeën of een klein groepje. We creëren met elkaar een prettige en veilige setting waarin we laten ontstaan en ervaren wat zich aandient.

Je hebt geen bepaalde achtergrond, kennis of ervaring nodig om deel te nemen aan ons retreat. Een open mind en een gezonde dosis humor zijn heel erg welkom.

Reviews van een aantal van onze deelneemsters:

“Een heerlijke balans tussen luchtigheid, speelsheid en ontspannen aan de ene kant en diepgang, soul searching en inhoud aan de andere kant. Alles klopt. Er is een programma dat flexibel wordt ingezet. Dat gaf mij het gevoel van ruimte en vrijheid. Dingen mogen ontstaan en stromen.

Alles krijgt aandacht: je lijf, je emoties en je ziel worden met elkaar verbonden.

Blanca en Sacha vullen elkaar perfect aan en weten daardoor een heerlijke, en voor mij unieke, mix aan ingrediënten te bieden.”

Sacha en Blanca weten een veilige, ontspannen omgeving te creëren om volledig jezelf te kunnen zijn in de groep. Er is ruimte voor alles wat er zich aandient. De yogalessen zijn fijn en ontspannend. Sacha en Blanca vullen elkaar heel mooi aan, hun energie samen is een mooie balans/samenspel tussen speelsheid-blijheid-diepgang-verbinding en humor en luchtigheid.

Dankbaar voor deze mooie ervaring kan ik iedereen die op een ontspannen en veilige manier meer in verbinding met haar kern wil komen, deze retreat van harte aanraden. Met een hart vol liefde kom ik er vandaan en dat gun ik iedereen.”

“Een weekend op een prachtige, inspirerende locatie. Leven in verbinding met stuk voor stuk mooie vrouwen. Samen processen aangaan die je verder helpen met je persoonlijke ontwikkeling en met je missie in het leven.”