Shine Brightly Women’s retreats Ibiza

15 – 21 oktober 2017
&
1-7 september 2017

Het is de droom van ons beiden, Sacha en Blanca, om onze ervaringen en enthousiasme op het gebied van o.a. yoga en dans te delen op een fijne plek met een fijne groep vrouwen met als doel jullie volledig te laten stralen….

Onze intentie is om samen met deze fijne groep vriendinnen / vrouwen een prachtige week te ervaren waarin niets moet en veel mag. Meer zijn en minder doen. Een week opladen in een andere omgeving, verbinden en ontspannen met yoga, dans, meditatie, massages, prachtige natuur en heerlijk en gezonde maaltijden bereid met liefde en passie door een prachtige vrouw. En dat gaan we doen op het magische eiland Ibiza!

Wij zorgen tijdens deze week voor een dagelijks programma met voldoende vrije tijd om het eiland te verkennen, bij het zwembad te relaxen of met een van de vele andere mogelijkheden die het magische eiland voor je in petto heeft.

Hier kun je meer informatie vinden over ons Ibiza retreat dat van 24 tot 30 september 2018 plaats gaat vinden. Als je meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact met ons op via email

Facebook event oktober 2017 (15-21 okt.)
Facebook event september 2017 (1-7 sept.)

Reviews van een aantal deelneemsters uit 2017:

Sacha en Blanca maken het samen tot een perfecte combinatie van zacht en stoer en serieus en grappig en met heel veel liefde tot een geweldig retreat dat zijn naam eer doet. Ik shine nog steeds!”

Hoe geef je woorden aan zo’n mooie intense ervaring? Ik heb enorm genoten van de liefde van alle sisters, het eten, de diepgang, de yoga, workshops en de magische locatie. Voor mij was dit mijn eerste retreat, maar zeker niet mijn laatste. Heel bijzonder om te ervaren hoe bijzonder de energie is van vrouwen onderling en wat een mooie momenten daaruit voorkomen. Dit gun ik iedere vrouw!”

Het retreat noemen jullie ‘shine brightly’ en dat is ook precies wat het doet. Het is een heerlijk week om tot jezelf te komen en samen met jullie profi begeleiding aan een persoonlijk doel te werken. Je gaat na een mega leerzame week vol inzichten en ervaringen weg met een big smile op je gezicht en een shiny new YOU!”

Lieverds, ik heb zulke mooie herinneringen aan jullie eerste retreat. Dank voor al het moois! Ik had het zeker niet willen missen. Het magische eiland is zo fantastisch, en door deelname aan jullie retreat ben ik zoveel meer rijker. En wat ook zo mooi was, is dat er iets bijzonders ontstond tussen de verschillende vrouwen; met verschillende achtergronden en met interesses, waarin iedereen zich open opstelde naar elkaar.
Lieve Blanca en Sacha, jullie vormen een inspiratievol team, altijd goedlachs en openhartig en vol liefde. Count me in for next year.”

De Shine Brightly Retreat Ibiza was een hele bijzondere ervaring voor mij. Ik heb die week ervaren hoe het is om je te verbinden met andere prachtige vrouwen. Door middel van een uitgebalanceerd programma van Yoga, meditatie, dans en verbindende workshops kwam ik in contact met mezelf, met mijn hart en vanuit daar met de andere vrouwen in de groep. Dat was verlichtend, verhelderend en heel inspirerend. De combinatie van diepgang en plezier maakte het tot een heerlijke retreat. De omgeving, het eten, massage, de fijne groep vrouwen waren fantastisch. Dit alles onder de veilige en bezielende begeleiding van Sacha en Blanca. Het was heel erg fijn en zou dit heel graag tot een jaarlijks moment van bezieling willen maken 🙂 heel veel dank Sacha en Blanca “

Even weg van alles wat bekend is, onthaasten en stilstaan bij de dingen die echt belangrijk zijn. Aandacht voor je lijf, voor wat je wilt in je leven en afscheid nemen van dingen die je niet meer nodig hebt. Een kadootje wat iedereen zichzelf elk jaar zou moeten geven.”

Dit was mijn allereerste retreat en ik vond het heerlijk! Direct bij aankomst kon ik al ontkoppelen van de dagelijkse hectiek bij een kopje thee met Blanca en Sacha. De week was geweldig georganiseerd met aandacht voor lijf en geest. Door de workshops doken we al vrij snel de diepte in waardoor er een hele fijne vibe ontstond binnen de groep. De yogalessen in de ochtend waren afwisselend en een heerlijke start van de dag, vooral de les op het strand bij zonsopgang was magisch. Voor mij was het heel fijn om inzichten, die zich gedurende de week aandienden, tastbaar te maken. Deze week was voor mij heel leerzaam en fijn, ik heb de intentie om dit minimaal eens per jaar voor mijzelf te doen.”