Lichaamsgerichte sessies

∞ ruimte geven aan jouw lichaamswijsheid ∞

Wat houdt een lichaamsgerichte sessie in?

Lichaamsgericht werken kan worden ingezet bij veel verschillende vragen. Het kan je helpen met het creëren van meer richting in je leven of bijvoorbeeld als je tegen beperkingen of vragen aanloopt waar je zelf niet verder mee kunt. Ook kun je bij mij terecht met spanningsklachten of overprikkeling.

Hoe gaan we te werk?

Als we elkaar nog niet kennen, kan het prettig zijn een korte kennismaking te doen. Samenwerken vraagt namelijk dat er een goede klik is en dat jij je veilig voelt bij mij. Vervolgens plannen we een intake om te bekijken hoe we met elkaar kunnen en willen samenwerken. Vervolgens maken we samen een plan afgestemd op jouw vraag en gaan we van start met de sessie(s).

Welke methoden pas ik toe in een sessie?

Ik werk intuïtief met methoden waarmee ik heb leren werken en die ik zelf ook heb mogen ondergaan en waar ik enthousiast over ben. De sessies starten altijd met een korte check-in en het afstemmen van jouw vraag in het moment.

Jouw lichaamswijsheid aanboren staat centraal tijdens iedere sessie en daarbij pas ik onder andere methoden toe zoals haptonomie, focussing, bio-energetica en adem en stem. In mijn sessies laat ik me inspireren vanuit mijn achtergrond in de yoga, emotioneel lichaamswerk, tantra en reiki.

Uiteraard is de invulling van een sessie altijd in afstemming met jou als cliënt. Een sessie is erop gericht om meer contact met je lichaam te krijgen, spanning te ontladen, emoties te reguleren en je meer energie te laten ervaren.

In mijn bio kun je zien welke achtergrond/opleidingen ik heb op het gebied van lichaamsgericht werken.

Neem gerust via deze link contact met me op als je meer informatie wenst of je een afspraak wilt plannen.

Op dit moment heb ik mijn praktijkdagen op maandagen in Bilthoven. Op andere dagen kunnen we op aanvraag afspreken in Utrecht of Amsterdam.

Tarieven 2024

Een (online) kennismakingsgesprek van ca. 30 minuten is gratis.

Het tarief voor een intakegesprek (45 minuten) bedraagt €44

Het tarief voor 4 sessies van 75 minuten bedraagt €222

Losse sessies van 75 minuten bedragen €66

Lichaamsgerichte coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekering.
We overleggen wat passend voor jou is qua frequentie en duur van de afspraken.

Voor zakelijke tarieven of als je een workshop op maat wilt, neem dan contact op over de mogelijkheden en tarieven.

Foto’s gemaakt door www.ellemiekefotografie.nl