Lichaamsgerichte Coaching

∞ ruimte geven aan jouw lichaamswijsheid ∞

Wat is lichaamsgerichte coaching?

Lichaamsgericht werken kan worden ingezet bij veel verschillende vragen. Het kan je helpen met het creëren van meer richting in je leven of bijvoorbeeld als je tegen beperkingen of vragen aanloopt waar je zelf niet verder mee kunt. Ook kun je bij mij terecht met spanningsklachten of overprikkeling.

Hoe gaan we te werk?

Als we elkaar nog niet kennen, kan het prettig zijn een korte kennismaking te doen. Het samenwerken met een coach vraagt namelijk wel dat er een goede klik is en dat jij je veilig voelt bij mij. Vervolgens plannen we een intake om te bekijken hoe we met elkaar kunnen en willen samenwerken. Vervolgens maken we samen een plan afgestemd op jouw coachvraag en gaan we van start met de sessie(s).

Welke methoden pas ik toe in een sessie?

Ik werk intuïtief met methoden die ik zelf als werkzaam heb ervaren en heb mogen leren toepassen in de opleidingen die ik hiervoor heb gevolgd. De sessies starten altijd met een korte checkin en het afstemmen van jouw coachvraag in het moment.

Jouw lichaamswijsheid aanboren staat centraal tijdens iedere sessie en daarbij werk ik onder andere met focussing, bio-energetica  en adem/geluid/beweging. In mijn sessies laat ik me inspireren vanuit mijn achtergrond in de yoga, tantra en reiki.

Uiteraard is de invulling van een sessie altijd in afstemming met jou als cliënt. De methoden die ik toepas, zijn er allemaal op gericht om meer contact met je lichaam te krijgen, spanning te ontladen, emoties te reguleren en je meer energie te laten ervaren.

In mijn bio kun je zien welke achtergrond/opleidingen ik heb op het gebied van lichaamsgericht werken.

Neem gerust via deze link contact met me op als je meer informatie wenst of je een afspraak wilt plannen.

Op dit moment heb ik mijn praktijkdagen op vrijdagen in Bilthoven. Op andere dagen kunnen we op aanvraag afspreken in Utrecht of Amsterdam.

Tarieven 2023

Een (online) kennismakingsgesprek van ca. 30 minuten is gratis.

Het tarief voor een intakegesprek van ca. 1 uur bedraagt €75

Het tarief voor 4 sessies van 1 – 1,5 uur bedraagt €300

Losse sessies van 1 – 1,5 uur bedragen €85

Lichaamsgerichte coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekering.
We overleggen wat passend voor jou is qua frequentie en duur van de afspraken.

Voor zakelijke tarieven of als je een workshop op maat wilt, neem dan contact op over de mogelijkheden en tarieven.

Foto’s gemaakt door www.ellemiekefotografie.nl