Ruimte in je bekken

Een verzachtende reis naar en in het bekken met aanraking, aandacht en adem….

Voordat je dit leest, nodig ik je uit even te verzitten en contact te maken met je bekken. Voel je je zitbotten in contact met de ondergrond waar je op zit? En kun je het bekkengebied uitnodigen met een uitademing wat meer te zakken….

“Ruimte in je bekken” is niet zomaar een massagesessie: het is een reis door jouw bekkengebied.

Het bekken is onze basis, fundament. Het geeft ons gevoel van stabiliteit en veiligheid. Onze levensenergie huist in het bekken. Onze creatie-kracht. De eerste twee chakras bevinden zich in dit gebied; gekoppeld aan de elementen aarde en water.

Maar die veiligheid (aarde) en stroming (water) ervaren we niet altijd in ons bekken. We zijn er niet altijd helemaal thuis. Het is ook de plek waar we veel spanning opslaan waardoor we er onbewust misschien liever niet mee in contact zijn.

Wil je (weer) thuiskomen in je bekken? Je levensenergie voelen stromen? In contact komen met jouw creatie-kracht? Jouw ruimte voelen en innemen? Hoe zou dat voor je zijn?

Een bekkenmassage kan helpen opgeslagen spanning en emotie weer vrij te maken, waardoor de levensenergie weer kan gaan stromen. Je voelt je meer gegrond en ervaart meer ontspanning. Je kunt hier letterlijk jouw ruimte voelen en daardoor makkelijker afgestemd innemen. Je komt in contact met jouw vrouwelijke essentie, met je sensualiteit, je seksualiteit. En ook maak je een nieuwe verbinding tussen je hart, buik en bekken.

Het is een diepgaande reis naar en in het bekkengebied: met aandacht, adem en aanraking/thaise massage en ik begeleid jou graag op deze reis. De massage is met kleding aan op een comfortabele futon op de grond. Ik werk aan de hand van basistechnieken uit de thaise massage traditie, een meditatiereis door het bekkengebied, adem en nodig je uit tot diepe ontspanning.

Ik heb een achtergrond in de yoga, tantra en lichaamswerk en deze kennis en ervaring en tools komen heel mooi samen in deze sessies. Ik bied deze sessies alleen aan vrouwen aan.

Een sessie duurt in totaal ca. 1,5 à 2 uur.

Het tarief in 2023 is (naar draagkracht/wat je het waard vindt) €66 – €88

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op.

Review van Simone: “Hoe je aanwezig bent geeft mij een gevoel van veiligheid, verbondenheid en openheid. Waar ik helemaal in kon zakken tijdens de bekkenmassage. Daarnaast voelde ik een gedragenheid die ik in de dagen daarna ook in mijn bekken bleef voelen. Heel erg fijn om weer meer contact te voelen daar, dankjewel!”

Foto’s gemaakt door www.ellemiekefotografie.nl