Shine Brightly Ibiza 2018

24 – 30 september 2018

Verlang je ernaar om wat afstand te nemen van je dagelijkse bestaan? Om helemaal in je lijf te zakken en uit je hoofd? Om te verbinden met jouw ware zelf? Om maskers te laten vallen en spanningen los te laten?

Herkenbaar? Dan is dit jouw retreat: hier inspireren we elkaar om de diepere connectie met jouw ware zelf te vinden door volledig toe te laten om heel simpel helemaal jezelf te zijn.

Wij (Blanca en Sacha) nodigen je uit om met een mooie groep like-minded vrouwen op het magische eiland Ibiza een heerlijke, verdiepende en gezellige week te ervaren.

Dit Shine Brightly retreat staat helemaal in het teken van ont-moeting: We ontmoeten onszelf in verbinding met elkaar en we laten het moeten en de rollen die we in het dagelijks leven vervullen lekker even los. Gewoon even een paar dagen “zijn”. That’s it! We zijn tenslotte human-beings en geen human-doings, alleen in het dagelijks leven raken we dat soms een beetje kwijt along the way… Hier inspireren we elkaar om die ervaring weer terug te vinden en vast te houden, ook als we maandag allemaal weer naar ons normale leven terugkeren.

Met yoga, meditatie, dans en beweging kom je meer en meer in liefdevol contact met jouw lichaam. Door het afpellen van de laagjes die ons soms weghouden van die verbinding, kom je weer helemaal in contact met jouw inner spark!

De ochtenden beginnen we in stilte, om je even helemaal met jezelf te laten zijn. Om even niet te hoeven socializen, kletsen, etc. Kijken wat de stilte je brengen kan. Na het ontbijt verbreken we de stilte en nodigen we je uit om vanuit de ontmoeting met elkaar in diepere verbinding te komen met jezelf. We doen dit door middel van allerlei oefeningen, waarin je soms individueel werkt en soms samen met z’n tweeën of een klein groepje. We creëren met elkaar een prettige en veilige setting waarin we laten ontstaan en ervaren wat zich aandient. Er is tussendoor ook tijd en ruimte om lekker alleen of met elkaar te genieten van de zon, een uitstapje te maken op het eiland, te zwemmen in zee of te wandelen in de natuur.

Je hebt geen bepaalde achtergrond, kennis of ervaring nodig om deel te nemen aan ons retreat. Een open mind en een gezonde dosis humor zijn heel erg welkom.

Het Facebook event met meer uitgebreide informatie vind je hier. Of neem contact met ons op via shinebrightlyforwomen@gmail.com

Een aantal reviews van deelneemsters van de retreats op Ibiza in 2017:

Sacha en Blanca maken het samen tot een perfecte combinatie van zacht en stoer en serieus en grappig en met heel veel liefde tot een geweldig retreat dat zijn naam eer doet. Ik shine nog steeds!”

Hoe geef je woorden aan zo’n mooie intense ervaring? Ik heb enorm genoten van de liefde van alle sisters, het eten, de diepgang, de yoga, workshops en de magische locatie. Voor mij was dit mijn eerste retreat, maar zeker niet mijn laatste. Heel bijzonder om te ervaren hoe bijzonder de energie is van vrouwen onderling en wat een mooie momenten daaruit voorkomen. Dit gun ik iedere vrouw!”

Het retreat noemen jullie ‘shine brightly’ en dat is ook precies wat het doet. Het is een heerlijk week om tot jezelf te komen en samen met jullie profi begeleiding aan een persoonlijk doel te werken. Je gaat na een mega leerzame week vol inzichten en ervaringen weg met een big smile op je gezicht en een shiny new YOU!”