Touch of Tantra (private group)

17 december 2022
Amsterdam

Wat kun je verwachten?

Deze avond gaan we op een intieme reis naar verbinding met jezelf en van daaruit met elkaar. De reis nodigt je uit om te zakken van je hoofd in je lichaam en vanuit je hart te verbinden met jouw krachtige levensenergie! Ga jij mee?

Ik sta te popelen om met jullie te delen wat mij heeft geraakt en geïnspireerd op mijn tantra-reis. We doen dit in de vorm van een “sacred playground”.

Wat dat precies inhoudt gaat zich ontvouwen op de avond zelf: dat sluit aan op de manier waarop ik tantra ervaar: in het moment aanwezig zijn met wat zich aandient en daarmee bewegen. Er zit een magie in niet weten, in overgave aan het moment. Verwondering! En wellicht ook wat discomfort ….

De elementen waar we mee werken deze avond zijn beweging, aanraking, geluid/adem. En er is een constante uitnodiging om te vertragen, ook in de intensiteit.

Ik neem je binnen een veilige setting mee in een mix van moderne tantra oefeningen en eeuwenoude tantra meditaties. Sommige oefeningen doe je op jezelf, andere oefeningen in twee-of drietallen of met de hele groep.

Tantra gaat over ervaren en voelen. Wanneer is er een volle JA en wanneer een harde NEE. Hoe kun je (meer) pleasure uitnodigen in je leven en kun je van iets alledaags als de afwas een meer orgastische ervaring maken*? Vind je het fijner om je te laten leiden of volg je liever? We onderzoeken in het licht en daar is de schaduw onlosmakelijk mee verbonden. Dit zijn mogelijke onderzoeken die we doen deze avond. Een open, nieuwsgierige houding helpt daarbij.

Trek comfortabele kleding aan waarin je makkelijk beweegt en waarin je je lekker voelt en ook een tikje sensueel. Eventueel wat laagjes in verband met de temperatuur, want soms koelt het misschien af en het zou best eens warm kunnen worden ;-). Een sarong is ook handig. In deze workshop gaan we niet helemaal naakt, maar het kan voor bepaalde oefeningen handig zijn als je wat kleding of laagjes uit kunt trekken. Dit doe je alleen als dit in het moment ok voor je voelt en is nooit een vereiste. Eet niet te zwaar kort voor de workshop.

Laat thuis: (invloed van) alcohol, verdovende en geestverruimende middelen:
let’s get high on our own supply!