Intro to Tantra workshop

25 juni 2022
De Nieuwe Yogaschool
Amsterdam

Link naar de website van De Nieuwe Yogaschool

De workshop wordt gegeven door Stef en Blanca.
Deze avond is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de prachtige wereld van tantra. Speciaal in deze tijd waarin we overlopen van drukte, prikkels en prestatiedrang, geeft tantra concrete handvaten om in het ‘hier en nu’ te zijn, uit het hoofd en in t lijf. En vooral om echter en dieper contact te maken met jezelf en met je omgeving. Je zult meer verbinding ervaren met het wezenlijke in jezelf en met de ander gaat het meer stromen. Wanneer maak je nog echt tijd om met volledige aandacht te voelen?

Wat gaan we doen?
Uit het grote aanbod van tantra hebben we de mooiste oefeningen voor je verzameld als een laagdrempelige, vrolijke kennismaking met de wereld van tantra. We gaan aan de slag met beweging en adem, zittende meditaties, streling en specifieke tantrische meditaties vanuit een eeuwenoude traditie. Je gaat zo vernieuwd hart contact maken, echt voelen en je kwetsbaar opstellen. Jezelf en je mede reisgenoten op een diep en ander niveau ontmoeten, je cellen worden wakker, staan aan, energie komt terug en sleur vertrekt.

De workshop is gericht op intimiteit en niet op seksualiteit, geschikt voor iedereen en niet naakt.

Safe space
Wees welkom bij deze Tantra workshop in Amsterdam, we zullen een ‘safe space’ creëren en geen zorgen, er komt geen naaktheid bij kijken. Je zal ervaren hoe het is van je hoofd naar je hart en lichaam te bewegen. Het verbinden met je emoties, en het verbinden met jezelf op een dieper niveau van waaruit je ook met anderen kan verbinden.

This workshop will be offered in Dutch (English spoken if needed).

Datum: Zaterdag 25 juni, 2022
Tijd: 19:00 – 23:00
Locatie: De Nieuwe Yogaschool
Prijs: €62,50
Voor wie: Koppels en singles die geïnteresseerd is in de wereld van Tantra (geen ervaring nodig)